Rinopoieza

Rinopoieza reprezinta reconstructia completa a nasului care a fost amputat partial sau total, in urma unor muscaturi, traumatisme, arsuri, degeraturi, mutilari, sau dupa indepartarea unei formatiuni tumorale.
Reprezinta o interventie reparatorie cu un grad maxim de dificultate, intrucat necesita abilitatea operatorului de a reconstrui nasul in 3D, atat la nivelul mucoasei nazale, a structurii cartilaginoase si oasoase, cat si a tegumentului (pielii) care acopera la exterior scheletul nazal.

Aceasta interventie complexa, de cele mai multe ori realizata in doi sau mai multi timpi operatori, necesita prelevarea unor grefe din alte zone (coasta, ureche) dar si utilizarea mai multor lambouri locale si de la distanta, pentru a putea reconstrui nasul estetic si pentru a reda pacientului o viata sociala normala (fara aceasta interventie, majoritatea pacientilor utilizand o masca la nivelul fetei cand interactioneaza in societate- se plimba pe strada).

Dr. Porumb Serban are experienta necesara si in acest caz particular de reconstructie totala de nas, avand experienta chiar cu cele mai dificile cazuri, ca urmare va poate recomanda cea mai buna tehnica care se potriveste cazului d-voastra.  
Tinem sa multumim pacientilor care au fost de acord sa autorizeze utilizarea fotografiilor in
scopul educarii altor persoane care doresc sa efectueze aceasta interventie, considerata cea mai complexa si dificila in chirurgia estetica.

Dr. Porumb Serban in schimb de experienta la unul din primii trei chirurgi supra-specializati in rinoplastii din lume : Prof. Dr. Rollin K. Daniel , Los Angeles, USA.
Dr Porumb Serban in schimb de experienta la Dr Raj Kanodia, chirurgul vedetelor din Beverly Hills (Jennifer Aniston, Britney Spears, etc), specialist in rinoplastia inchisa.
Dr Porumb Serban in schimb de experienta la Dr Jay Calvert, chirurg renumit in zona Beverly Hills, Los Angeles.
Dr Porumb Serban in schimb de experienta la Dr Ashkan Ghavami, chirurg renumit in zona Beverly Hills, Los Angeles.

De la pacienți

Rămân mereu recunoscătoare
Sincera sa fiu nici nu stiu cu ce sa incep pentru ca ma incearca foarte multe sentimente in acest moment. In primul rand, vreau sa le multumesc din suflet pentru ajutorul acordat intregii echipe. Am ramas de-a dreptul uimita sa vad de cat profesionalism, meticulozitate si grija dau dovada in tot ceea ce intreprind, atat domnul dr. Porumb cat si restul echipei de la Estetis Clinic. Va multumesc frumos pentru tot si va raman mereu recunoscatoare.
G.L.Pacientă
Sunt cu totul o altă persoană
n ceea ce il priveste pe domnul Dr. Porumb am doar cuvinte de lauda, profesionalism, calm, rabdare. Sunt foarte multumita de rezultat, nu este vorba de o schimbare doar a infatisarii ci si morala, mi-am recapatat increderea in mine, sunt cu totul alta persoana. Va multumesc
M.A.Pacienta
Visul a devenit realitate
In sfarsit am primit increderea maxima in mine, visul meu de-o viata a devenit realitate. De cand eram mica ma priveam in oglinda si ziceam: ” abia astept sa cresc mai mare si sa-mi fac aceasta operatie”. In sfarsit, acest vis a devenit realitate. La inceput mi-a fost foarte frica, dar colectivul de aici si buna tratatie m-au facut sa trec foarte usor peste asta si chiar a fost placut. Va multumesc din suflet!
B.M.Pacientă